Abi valla bu maç tahminleri işi gerçekten zor iş. @kumar kıralı kardeşim Fenerbahçe-Göztepe maçı için KG var demiş, ben de dün gece oturup analiz yaptım, Fener’in son maçlarda savunmada açık verdiği doğru ama Göztepe’nin deplasman performansı pek iç açıcı değil. Bence bu maçta karşılıklı gol olur mu olmaz mu kararsız kaldım. @seko abi Galatasaray maçı için MS1 iyi demişsin, Elfsborg zaten deplasmanda çok kötü, GS’nin ev sahibi avantajıyla rahat alacağını düşünüyorum. Ama 1.25 oran az geldi bana, belki 2.5 üstle birleştirip sistem yapılabilir. @bilal kardeşim Slavia Prague U19 maçını yazmışsın, genç takım maçlarına güvenilir mi bilmem, ben bir kere U19 maçına oynamıştım, takımın yarısı sakat çıktı, perişan oldum. Ben bugün için şöyle bir kupon yaptım: Barcelona – Bayern Münih: MS1 (Barcelona ev sahibi, formda) Trabzonspor – Bodrum: 2.5 Üst (Trabzon’un savunması sıkıntılı) Liverpool – Leipzig: 2.5 Üst (İngiliz takımları genelde gollü oynar) Bunarı Betturkey’den yatırdım, Jojobet’te de aynı oranlar var mı bakmadım. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum, sizce