@Sema A. ve @Halil İ.’nin yorumlarını okuyunca ben de bir şeyler eklemek istedim. Monopoly Live’ı ben de uzun süredir oynuyorum, ama tercihim genelde Bets10 ya da Onwin üzerinden oluyor. Özellikle Bets10’un canlı yayın kalitesi bence çok daha stabil, donma ya da gecikme sorunu yaşamıyorum.
Sema Hanım’ın dediği gibi, evet 2’li ve 5’li çarpanlar sık geliyor ama bazen o büyük çarpanları yakalamak tamamen şans meselesi. Geçen hafta Onwin’de bir seansımda 20’li bir çarpan yakaladım, ama tabii ki hemen ardından birkaç el boş geçti. Monopoly Live’da strateji olarak ben genelde 2’e ve 4’e basıyorum, ara sıra da 8’e küçük miktarlar koyuyorum. Çark dönüşlerinde şanslı sayıların peşinden koşmak yerine daha sabit bir sistemle ilerlemek bana daha mantıklı geliyor.
Halil Bey’in dediği gibi, çarkın hızı ve ses efektleri gerçekten önemli. Bazı sitelerde bu detaylar daha iyi işlenmiş oluyor. Sizin favori siteniz hangisi bu konuda? Bir de, yüksek çarpan yakalayanlar genelde hangi rakamlara odaklanıyor, onu merak ediyorum. Ben genelde 2 ve 4’ün dışına pek çıkmıyorum.