Son birkaç gündür ben de bu konuyu takip ediyordum, özellikle son iki haftadır giriş adreslerinde ciddi bir dalgalanma var. #49 numaralı mesajda belirtilen bilgiler gerçekten işe yaradı, o adres üzerinden sorunsuzca bağlanabildim. Fakat şunu söylemeliyim ki, herkesin aynı deneyimi yaşamadığını fark ettim. Bazı arkadaşlar hâlâ erişim sorunu yaşadıklarını yazmış, bu da tamamen bölgesel DNS ayarlarıyla veya internet sağlayıcılarının engelleme yöntemleriyle ilgili olabilir.
Kendi adıma, genelde güncel giriş linkini Denizli’den kontrol ediyorum, burada bir sorun yok gibi görünüyor. Ama yine de herkese önerim, favorilerinize birden fazla alternatif adres eklemeniz. Çünkü bir linkin çalışmadığı anlarda elinizde yedek olması can sıkıntısını önlüyor. Ayrıca VPN kullanımı da bazı durumlarda işe yarıyor ama ben pek tercih etmiyorum, çünkü bazen bağlantı hızını düşürebiliyor.
Sormak istediğim bir şey var: Aranızda mobil uygulama üzerinden giriş yapan var mı? Ben masaüstü kullanıyorum ama mobil versiyonun daha stabil olduğunu duydum. Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Yoksa ben de bir deneme yapacağım, sonucu buray