@Forum Admin, “Şimdiye kadar iyi sonuçlar aldım” demişsiniz ama hangi siteler olduğunu da belirtirseniz iyi olur. Çünkü kayıp bonusu konusu biraz hassas bir konu.
Ben uzun yıllardır avukatlık yapıyorum ve bu bonusları veren sitelerle ilgili çok şikayet duydum. Özellikle yüksek kayıp bonusu vadeden sitelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Bu bonuslar genellikle belirli çevrim şartlarına bağlanıyor, ki bunu okumadan kabul etmemek lazım.
Bets10 gibi köklü sitelerde bile kayıp bonusu alırken çevrim şartlarını incelerim. Mesela %20 kayıp bonusu diyen bir sitenin, bu bonusu çevirmek için 20 kat oyun oynamanızı istediğini gördüm. Yani neticede 100 TL kaybettiniz, 20 TL bonus aldınız ama bunu çevirmek için 400 TL daha oynamanız gerekiyor. Hesap ortada.
Hiç kayıp bonusu alıp da memnun kaldığınız site var mı? Ben şahsen birkaç kez denedim, genelde şartlar kâğıt üzerinde güzel görünüp uygulamada hayal kırıklığı yarattı.
Bonus politikalarını mutlaka okuyun, çevrim şartlarının altındaki küçük puntolara dikkat edin. Bir de unutmayın, hiçbir site size bedava para vermez, her bonusun bir bedeli var.